## 2025 Maryland Highway Safety Summit

<b>8:30 – 9:00 a.m.</b> 30 minutes	Welcome Address		
<b>9:00 – 10:00 a.m.</b> 60 minutes	<b>Keynote Address</b> To Be Announced in February		
<b>10:00 – 10:30 a.m.</b> 30 minutes	Coffee Break and Exhibitor Exploration		
10:30 – 10:45 a.m.	Federal Partner Update		
<b>10:45 – 11:15 a.m.</b> 45 minutes	Legislative Update		
<b>11:15 – 12:00 p.m.</b> 45 minutes	Transform the Norm: The Power of the Positive Jeff Linkenbach		
<b>12:15 – 1:15 p.m.</b> 60 minutes	Lunch		
1:15-2:00 p.m.	Workshop 1 – Traffic Safety	Workshop 2 - Cannabis Impairment	Workshop 3 – Vulnerable Road Users
2:15 – 3:00 p.m.	Workshop 4 - Pedestrian Safety	Workshop 5 – Al in Traffic Safety	Workshop 6 – Mental Health & Alcohol (Part 1)
45 minutes			
<b>3:15 – 4:00 p.m.</b> 45 minutes	Workshop 7 – Engineering	Workshop 8 - TBA	Mental Health & Alcohol (Part 2)